Blogin FB sivut julkaistu!

Hei vanhat ja uudet lukijat! Blogipostauslinkit löytyvät jatkossa Facebookista nimellä elinanmatkalaukussa. Käy tykkäämässä tai seuraamassa, niin näet tuoreet postaukset uutisvirrassasi. Omalle henkilökohtaiselle sivulle linkittäminen tulee siis loppumaan (sallittakoon joskus yksittäiset poikkeudet).

Mahdollisille uusille lukijoille tiedoksi, blogi on ollut pystyssä kutakuinkin 2,5 vuotta ja tähän asti olen linkannut postaukset omalle henkilökohtaiselle fb-sivulle. Blogi suuntautuu jatkossakin matkustamisesta kiinnostuneille ja blogin omilla fb-sivuilla pystyn rohkeammin jakamaan myös yksittäisiä asioita aiheen ympärillä, kohderyhmälle jota aihe kiinnostaa. Blogi löytyy edelleen tästä samaisesta verkko-osoitteesta ja tyyli pysyy samana, mutta nyt myös ulkopuoliset henkilöt pystyvät seuraamaan blogin uusimpia postauksia uutisvirrassa.

Mikäli hyppäät blogini matkaan vasta nyt, kerron lyhyesti blogin taustasta. Matkustaminen on mukava harrastus jota rakastan, jaan matkapäiväkirjan pohjalta matkakertomuksia tähän blogiin. Kirjoitan omista kokemuksista ja fiiliksistä mitä matkoillani koen. Koska arvostan ihmisissä vilpittömyyttä ja aitoutta, pyrin itsekin näissä blogipostauksissa silppoamaan matkapäiväkirjastani sekä niitä kivoja asioita että myös aitoja tunteita, kun matka ei mene hyvin. Tänä vuonna blogin sisältöön on tullut myös patikkakertomuksia kotimaasta, joten luontoilua mahtuu myös sekaan matkustamisen rinnalle. Matkakertomusten välissä höpöttelen välillä yleisiä fiiliksiä, mitä on matkojen välissä. Seuraavassa postauksessa tulen esimerkiksi kertomaan, mitä ajatuksia matkustamisen suhteen on, kun elämäni tulee lähiviikkojen sisällä muuttumaan.

Koska matkustaminen on intohimoni, olen usein hyvin utelias kuulemaan ihmisten matkoista, missä ovat olleet, mitä tehneet ja etenkin mitä ovat kohteesta tykänneet. Yleisesti kun ihmisiltä kysyy, kuinka heidän matkansa meni, on vastaus "oikein hyvin se meni". Itseä kuitenkin kiinnostaa, mitä sen lauseen takana todella on. Siksi on hienoa jakaa omakohtaisia kokemuksia, käytännön vinkkejä ja tapahtumia mitä sen "oikein hyvin matka meni" juttujen takana onkaan! Koska omakohtainen kokemus on vain yksi näkökulma, on teidänkin kokemusten jakaminen sallittua tänne blogiin ja fb-sivuille, kokemuksia samoista kohteista on aina yhtä hauska verrata! :) Etenkin, jos on sattunut saamaan samanlaisen ensivaikutelman tai mielipiteen kohteesta.

Kommentit

Suositut tekstit